Activiteiten

ZomerZonnewendeWake (op hold)

Je gaat mee op micro-avontuur. We brengen de avond/nacht in alle rust en stilte door in de vrije natuur. Op één van de allermooiste plekken die ik ken.

Lees meer

Bos- en Bomen-3- daagse

Je komt tot rust, wordt stiller. Je maakt langzaam maar zeker contact met een verborgen energiewereld die je opeens kan raken.

Lees meer

Omgaan Met Agressie

Leer op tijd grenzen stellen. Gebruik gesprekstechnieken en speciale lichaamshoudingen. Krijg zicht op je eigen reacties en leer jezelf goed kennen. Voorkom geweld en de-escaleer.

Lees meer

Weerbaarheid (psycho-fysiek)

Train jezelf fitter, krachtiger en assertiever. Krijg meer zelfkennis. Bereik je doelen gemakkelijker. Leer grenzen stellen. Vergroot je zelfvertrouwen en word zichtbaarder.

Lees meer

Elfin Bos- en Bomen Walk’nTalk

Je maakt kennis met oude bos -en bomenverhalen uit de Engelse Elfin-traditie. Je gaat heel anders tegen bomen, hun bewoners en onze eigen bossprookjes aan kijken.

Lees meer

Chi Kung Basisweekeinde

Train jezelf gelukkiger, gezonder, vitaler en krachtiger in minder dan twee jaar. Maak kennis met de geheimen van de oude 'Innerlijke Alchemie' van de Taoïsten.

Lees meer

Bos- en Bomen-5- daagse

Je kunt diepe ervaringen opdoen die zich in je vastzetten, ver voorbij de woorden. Je ontmoet een verborgen en onbekende wereld. Die bezield is en die contact met je maakt.

Lees meer

Bos- en Bomen-2- daagse

Je ervaart sfeerverschillen tussen bossen, voelt de verschillende krachten van bomen, herkent solar en lunarbomen en ontdekt een verborgen energiewereld overal om je heen.

Lees meer

EikenKracht-KrachtPlekTocht

Je zult 'beschermers' en 'poortwachters' leren kennen, 'beschermvelden' gaan voelen, 'slapende bomen' wakker voelen worden en boomdryades zien opdagen.

Lees meer
Top